Cambridge English

Inhoud

De cursus Cambridge Engels is een 26-weekse cursus, waarbij de taalvaardigheden Speaking, Listening, Reading, Writing en Use of English op eigen niveau aan de orde komen.

Afhankelijk van uw intake wordt u ingedeeld bij een van de Cambridge English trainingen:

 • First Certificate in English (B2),
 • Certificate of Advanced English (C1) of
 • Certificate of Proficiency in English (C2).
 • Certificate of Business in English (B1, B2, of C1)

Alleen als uw cursus aansluit op uw taalniveau, boekt u actief voortgang. Vandaar dat wij voorafgaand een intake (schriftelijk en mondeling) houden om uw instapniveau te bepalen. 
Tijdens de Cambridge taaltrainingen wordt u getraind in de vaardigheden die ook getoetst worden op het examen: Reading, Writing, Listening, Speaking Skills, Use of English. U wordt geleerd effectief communiceren in het Engels op zowel sociaal als ook professioneel niveau. Daarnaast leert u om in het Engels helder, gestructureerd en gedetailleerd te schrijven.

Cambridge Certificaten

Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages)-examens leveren de meest toonaangevende certificaten voor iedereen die Engels leert. De Cambridge examens zijn ontworpen voor cursisten op diverse niveaus.

 • First Certificate in English (CEFR level B2)
  Cambridge Engels op een upper-intermediair niveau voor werk of studie doeleinden, waarbij dagelijks gesproken en geschreven Engels wordt getoetst.
 • Certificate of Advanced English (CEFR level C1)
  Cambridge Engels: Engels examen op hoog niveau voor professioneel en academisch gebruik.
 • Certificate of Proficiency in English (CEFR level C2)
  Cambridge Engels: voor personen die een extreem hoog niveau in Engelse vaardigheid hebben bereikt: Near-Native niveau.
 • Business English Certificate (CEFR level B1 – C1)
  De drie BEC certificaten bieden een progressieve manier om uw zakelijk Engels te verbeteren. Het is wereldwijd erkend om uw exacte niveau van uw Engels vaardigheden aan te tonen.
 • Business Preliminary (CEFR level B1)
  Praktische alledaagse vaardigheden worden getoetst die nodig zijn om te slagen in een Engels sprekende (zakelijke en of internationale) werkomgeving.
 • Business Vantage (CEFR level B2)
  Upper-intermediair niveau kwalificatie die laat zien dat u met vertrouwen Engels kunt gebruiken in een zakelijke omgeving
 • Business Higher (CEFR level C1)
Stenden Professionals heeft een exclusieve samenwerking voor Noord-Nederland met de British Council voor het verwerven van Engelse taalkwalificaties van de University of Cambridge (ESOL). Stenden Professionals is het officiele Exam Centre van Noord-Nederland.
 

Doel

Het verbeteren van uw Engels vanaf uw startniveau. Na afloop ontvangt u bij slagen een officieel internationaal erkend certificaat, dat uitgegeven wordt door de University of Cambridge. Met dit certificaat onderscheidt u zich t.o.v. vele taaltrainingen

Doelgroep

Deze taalcursussen zijn bestemd voor een ieder die zijn/haar Engels wil verbeteren tot een gekwalificeerd hoger niveau. Dit kan zijn voor professionele en/of studiedoeleinden.

Resultaat

Na afloop ontvangt u bij slagen een officieel internationaal erkend certificaat, uitgegeven door Cambridge University (ESOL): First Certificate (B2), Advanced English (C1, Proficiency (C2) of een van de Business English niveaus (B1 t/m C1).

Docenten/trainers

De cursus wordt gegeven door native speaker docenten.
Studiebelasting en duur: 26 lessen van 1,5 uur
Tijdsinvestering voor thuiswerk: +/- 3 uur per week


aanvang cursus: 01-03-2019
einde cursus: 01-12-2019

status: open

inschrijven vanaf: 28-11-2018
inschrijven t/m: 25-02-2019

Direct inschrijven Direct inschrijvenInformatie aanvragen Informatie aanvragen