Zorg en Welzijn

Zorg en welzijn is een sector in beweging; welzijn nieuwe stijl, transitie in de jeugdzorg, wijkgericht werken en meer. Dit vraagt om ontwikkeling van mensen en organisaties in de sector. Nieuwe vormen van samenwerking, gedegen vakmanschap en onderzoek. Stenden Professionals denkt graag met u mee.
 
Opleidingen voor:
  • Professional ouderenzorg
  • Professional gehandicaptenzorg
  • Professional jeugdzorg
  • Teamleiders en leidinggevende in de sector
  • HRM en P&O in de sector
  • De ondernemende professional

Innovatie en ontwikkeling in de sector

Werken binnen zorg en welzijn vraagt van u als medewerker dat u ondernemend bent, innovatief en in staat om kritisch te kijken naar uw eigen handelen. Zelfoplossend vermogen, samenwerken met zowel andere professionals als vrijwilligers en mantelzorgers. Een sector in transitie vraagt dat u ook zelf in beweging blijft. Beschikt over goed vakmanschap dat u kunt vertalen naar uw eigen organisatie en dagelijkse praktijk. Zodat u uw weg blijft vinden in alle uitdagingen.


Opleidingsvormen:

 

Workshops huiselijk geweld en kindermishandeling

intro 2 regels

Post-HBO opleidingen

intro 2 regels

Leergangen

Intro 2 regels

Cursussen en trainingen

intro 2 regels

Maatwerktrainingen en workshops

Stenden Hogeschool biedt een breed scala aan opleidingen. Hierdoor zijn verassende combinaties mogelijk die u en uw organisatie verder kunnen helpen in ontwikkeling. Hospitality in de zorg, ondernemerschap, het inzetten van creatieve middelen bij veranderingsprocessen zijn enkele voorbeelden. We gaan graag met u in gesprek om te verkennen welke mogelijkheden er zijn.

Events

intro 2 regels
   
Contact Stenden Professionals

Leiding geven aan IKC ontwikkeling

Heb je als schoolleider ambitie om -samen met een kinderopvangorganisatie- door te ontwikkelen naar een Integraal Kind C...

Leiding geven aan IKC ontwikkeling

meer informatie