vorige
1 
volgende

 • Jonge Kind specialist (post-hbo-opleiding) 2018-2019

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo, organisatieontwikkeling

  Het kind in de peuter- en kleuterfase ontwikkelt zich op een geheel eigen manier. Het spel neemt hierbij een belangrijke plaats in.

 • Post-hbo opleiding Gedragsspecialist

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo

  In september 2018 start de éénjarige post-hbo Basisopleiding Gedragsspecialist bij Stenden Hogeschool, locatie Groningen. Stenden Professionals verzorgt deze opleiding samen met NHL-ECNO.

 • Post-hbo opleiding Intern begeleider

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo

  Er komt veel bij kijken om intern begeleider te zijn: de zorgplicht, de LB-functie, de toename van zorgleerlingen en de vraag naar expertise door ouders en collega’s.

 • Post-hbo opleiding tot Rekencoordinator

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo

  Een coördinator rekenen specialiseert zich in het vormgeven van interactief, rijk en uitdagend reken-wiskundeonderwijs in de eigen school

 • Post-hbo Vakspecialist Muziek

  Branche: Onderwijs, POST-HBO Thema: post-hbo

  Om de kwaliteit van het cultuuronderwijs op basisscholen te verbeteren werken scholen en culturele instellingen sinds 2013 samen aan het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit.

 • Post-hbo-opleiding Leraar Nederlands voor anderstalige leerlingen

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo, organisatieontwikkeling

  Kijken we naar de basisschool, dan neemt het vak ‘taal’ een groot deel van het leerrooster in beslag. Om deel te nemen aan deze lessen moeten anderstalige kinderen eigenlijk al Nederlands beheersen, willen zij optimaal kunnen profiteren van de lessen op school om zich zo verder kunnen ontwikkelen.


vorige
1 
volgende

Nieuwsbrief

Bedrijven Hospitality Leisure MKB Onderwijs Overheid Retail Techniek Zorg & welzijn