vorige
1 2 
volgende

 • Coördinator Onderzoekend en Ontwerpend leren (Specialist Wetenschap & Technologie)

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo

  Je schoolteam meenemen in Wetenschap & Technologie (W&T) en de 21e eeuwse vaardigheden. De kansen grijpen die het Onderzoekend en Ontwerpend leren en de 21e eeuwse vaardigheden bieden. Deze didactiek een duurzame plek geven in jullie onderwijs. Dat is waar je voor gaat in de post-hbo-opleiding Coördinator Onderzoekend en Ontwerpend leren.

 • Daltononderwijs

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo, organisatieontwikkeling

  De opleiding is gericht op de daltonontwikkeling van de individuele deelnemer. Daarnaast neemt het leren van elkaar een belangrijke plaats in. In groepsverband werkt men aan de eigen (dalton)ontwikkeling.

 • Montessorionderwijs

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo, organisatieontwikkeling

  Werk jij op een montessorischool? Ben je ambitieus? Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het montessori onderwijs? Dan is de nieuwe post-hbo opleiding Montessori Onderwijs echt iets voor jou!

 • Post-hbo opleiding coördinator taal in het basisonderwijs

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo

  Werk je in het basisonderwijs en wil je een voortrekkers- en begeleidende rol vervullen bij het taalonderwijs op jouw school? De post-hbo-opleiding voor Taalcoördinator leidt je op tot specialist taalonderwijs.

 • Post-hbo opleiding Gedragsspecialist 2020

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo

  Als gedragsspecialist heb je zicht op en hou je rekening met de eigen stijl van leerlingen. Je realiseert op een verantwoorde manier een veilig en uitdagend pedagogisch klimaat voor alle leerlingen. Tijdens de tweejarige post-hbo-basisopleiding Gedragsspecialist verwerf je de competenties die je daarvoor nodig hebt.

 • Post-hbo opleiding Intern begeleider

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo

  Er komt veel bij kijken om intern begeleider te zijn: de zorgplicht, de LB-functie, de toename van zorgleerlingen en de vraag naar expertise door ouders en collega’s.

 • Post-hbo opleiding Jenaplan

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo, organisatieontwikkeling

  Een Jenaplanschool is een pedagogische school waar de opvoeding in het onderwijs centraal staat. Een goed pedagogisch klimaat ontstaat als stamgroepleiders weten hoe ze leiding moeten geven aan een stamgroep. In de stamgroep kan een stamgroepleider elk kind optimale ontwikkelingskansen bieden als hij veel weet en goed les kan geven.

 • Post-hbo opleiding Jonge Kind specialist

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo

  Jonge kinderen leren door te doen, door te handelen, door te spelen! Maar hoe stimuleer je dat in jouw onderwijs en opvang? Hoe organiseer je de leeromgeving zo dat alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen? Hoe begeleid je kinderen bij hun spel zodat dit aan ontwikkelingswaarde wint?

 • Post-hbo opleiding tot Rekencoordinator

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo

  Een coördinator rekenen specialiseert zich in het vormgeven van interactief, rijk en uitdagend reken-wiskundeonderwijs in de eigen school

 • Post-hbo Specialist Sportieve en Gezonde School

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo

  Het bevorderen van en gezonde leefstijl krijgt op basisscholen steeds meer aandacht. Kinderen die lekker in hun vel zitten, presteren namelijk ook beter! Wil jij een sleutelrol vervullen binnen jouw school op het gebied van gezondheid en bewegen? Dan is deze Post-hbo opleiding wellicht iets voor jou!


vorige
1 2 
volgende

Nieuwsbrief

Bedrijven Hospitality Leisure MKB Onderwijs Overheid Retail Techniek Zorg & welzijn