Masterclasses NHL Stenden Hogeschool

Masterclass Internationalisering met Ambitie! 6 november 2018: 18:30 – 21:00 uur

In 2016 bracht de Onderwijsraad een advies uit met de titel: “Internationaliseren met ambitie”. Hierin werd geadviseerd dat iedereen het onderwijs internationaal competent zou moeten verlaten. Het hoger onderwijs in Nederland ligt met betrekking tot haar internationaliseringsambities onder de loep, betekent dit dan dat we moeten afwachten wat er gaat gebeuren? Of is internationaliseren met ambitie in het basis- en middelbaar onderwijs een brug te ver? In deze Masterclass laat onze lector internationalisering van het hoger onderwijs, dr. Robert Coelen, juist het tegendeel zien. Niet alleen moeten we hiermee doorgaan, het onderwijs moet in feite er nog een schepje bovenop doen, niet in hoeveelheid maar in niveau.

Dit kan alleen als de scholieren die het hoger onderwijs betreden al goed voorbereid zijn en uitstekend kunnen omgaan met de diversiteiten waaraan ze gedurende hun verdere leven worden blootgesteld. Pas dan kan het hoger onderwijs een niveau naar boven schakelen en studenten leren hoe ze hun voordeel kunnen doen met diversiteit en een mondiaal bewustzijn. Scholieren die niet doorstuderen staan dan ook niet in de kou want ze hebben het nodige meegekregen in het verplichte deel van ons onderwijsstelsel. Deze masterclass zal in duidelijke taal uiteenzetten waarom internationalisering juist voor de toekomstige volwassenen zo belangrijk is.
 
 
 
U ontvangt digitaal een bevestiging van uw inschrijving en uiterlijk één week voor de start van de masterclass een officiële uitnodiging met aanvullende informatie.

Kosten:
• Een Masterclass kost € 40,00 per persoon.
• Het bedrag wordt aan u of uw werkgever gefactureerd.
• Annuleren kan uitsluitend per e-mail tot drie dagen voor uitvoeringsdatum. Er wordt u dan € 15,00 in rekening gebracht.
• Groepstarieven zijn mogelijk vanaf vijf deelnemers of meer. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande gegevens.

Bewijs van deelname:
Alle deelnemers ontvangen een bewijs van deelname voor de gevolgde Masterclass(es).

Overige gegevens:
Plaats : NHL Stenden hogeschool aan de Rengerslaan 8 te Leeuwarden

We heten u van harte welkom bij onze Masterclasses. Mocht u vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 058 244 1550 of per e-mail: professionals@stenden.com


aanvang cursus: 06-11-2018

status: open

inschrijven vanaf: 29-08-2018
inschrijven t/m: 29-10-2018

Direct inschrijven Direct inschrijvenInformatie aanvragen Informatie aanvragen

aanvang cursus: 22-01-2019

status: open

inschrijven vanaf: 29-08-2018
inschrijven t/m: 15-01-2019

Direct inschrijven Direct inschrijvenInformatie aanvragen Informatie aanvragen