Cambridge English

Cambridge certificaten

Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages)-examens leveren de meest toonaangevende certificaten voor iedereen die Engels leert. De Cambridge examens zijn ontworpen voor cursisten op diverse niveaus.

• Cambridge English: B1 Preliminary
Cambridge Engels op een intermediair niveau voor werk of studie doeleinden, waarbij dagelijks gesproken en geschreven Engels wordt getoetst
• Cambridge English: B2 First
Cambridge Engels op een upper-intermediair niveau voor werk of studie doeleinden, waarbij dagelijks gesproken en geschreven Engels wordt getoetst.
• Cambridge English: C1 Advanced
Cambridge Engels: Engels examen op hoog niveau voor professioneel en academisch gebruik.
• Cambridge English: C2 Proficiency
Cambridge Engels: voor personen die een extreem hoog niveau in Engelse vaardigheid hebben bereikt: Near-Native niveau.
• Cambridge Business English Certificate (CEFR level B1 – C1)

De drie BEC certificaten bieden een progressieve manier om uw zakelijk Engels te verbeteren. Het is wereldwijd erkend om uw exacte niveau van uw Engels vaardigheden aan te tonen.
o Business Preliminary (CEFR level B1)
Praktische alledaagse vaardigheden worden getoetst die nodig zijn om te slagen in een Engels sprekende (zakelijke en of internationale) werkomgeving.
o Business Vantage (CEFR level B2)
Upper-intermediair niveau kwalificatie die laat zien dat u met vertrouwen Engels kunt gebruiken in een zakelijke omgeving
o Business Higher (CEFR level C1)

NHL Stenden heeft een exclusieve samenwerking voor Noord-Nederland met de British Council voor het verwerven van Engelse taalkwalificaties van de University of Cambridge (ESOL). Stenden Professionals is het officiele Exam Centre van Noord-Nederland.