Cambridge English

Inhoud

De cursus Cambridge Engels is een 26-weekse cursus, waarbij de taalvaardigheden Speaking, Listening, Reading, Writing en Use of English op eigen niveau aan de orde komen.

Afhankelijk van uw intake wordt u ingedeeld bij een van de Cambridge English cursussen:

• Cambridge English: B1 Preliminary
• Cambridge English: B2 First
• Cambridge English: C1 Advanced
• Cambridge English: C2 Proficiency
• Cambridge Business English B1, B2, C1

Alleen als uw cursus aansluit op uw taalniveau, boekt u actief voortgang. Vandaar dat wij voorafgaand een intake (schriftelijk en mondeling) houden om uw instapniveau te bepalen.

Tijdens de Cambridge cursus wordt u getraind in de vaardigheden die ook getoetst worden op het examen: Reading, Writing, Listening, Speaking Skills, Use of English. U wordt geleerd effectief communiceren in het Engels op zowel sociaal als ook professioneel niveau. Daarnaast leert u om in het Engels helder, gestructureerd en gedetailleerd te schrijven.

Doel

Het verbeteren van uw Engels vanaf uw startniveau. Na afloop ontvangt u bij slagen een officieel internationaal erkend certificaat, dat uitgegeven wordt door de University of Cambridge. Met dit certificaat onderscheidt u zich t.o.v. vele taaltrainingen

Doelgroep

Deze taalcursussen zijn bestemd voor een ieder die zijn/haar Engels wil verbeteren tot een gekwalificeerd hoger niveau. Dit kan zijn voor professionele en/of studiedoeleinden.

Resultaat

Na afloop ontvangt u bij slagen een officieel internationaal erkend certificaat, uitgegeven door Cambridge University (ESOL): First Certificate (B2), Advanced English (C1, Proficiency (C2) of een van de Business English niveaus (B1 t/m C1).

Docenten/trainers

De cursus wordt gegeven door een L1 English speaker.
Studiebelasting en duur: 26 lessen van 1,5 uur
Tijdsinvestering voor thuiswerk: +/- 3 uur per week