Post-hbo opleiding Intern begeleider

Algemeen

Er komt veel bij kijken om intern begeleider te zijn: de zorgplicht, de LB-functie, de toename van zorgleerlingen en de vraag naar expertise door ouders en collega’s. Tijdens de post-hbo opleiding Intern begeleider ontmoet je ervaring en deskundigheid in effectief zorgbeleid die getoetst zijn in de praktijk. Veel praktijkvoorbeelden, direct te gebruiken modellen en een duidelijke overzichtelijke zorgstructuur worden aangeboden.
  • Ervaring en deskundigheid, getoetst aan de praktijk
  • Gecertificeerde opleiding
  • Jouw situatie en wensen zijn uitgangspunt

Ook als je je wilt ontwikkelen als leerkracht en meer wilt weten van schoolontwikkeling, zorgstructuur en verandermanagement dan is deze opleiding zeer geschikt.

Wat kun je na de post-hbo opleiding Intern begeleider?

Je ontwikkelt doelgericht de noodzakelijke competenties en groeit door in jouw persoonlijk functioneren. Ook binnen het team en de organisatie ontwikkel je jezelf. Je bouwt je professionaliteit uit en werkt aan de rol van coach, begeleider en vraagbaak van jouw collega’s. Daarnaast word je deskundig adviseur van de directie. Je traint essentiële communicatieve vaardigheden waardoor je eenvoudiger en sneller contact maakt op een professionele manier om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Je ontvangt een IB-diploma Post-HBO.


aanvang cursus: 22-10-2020
einde cursus: 18-11-2021

status: open

inschrijven vanaf: 08-03-2020
inschrijven t/m: 18-10-2020

Inschrijven/register Inschrijven/registerInformatie/information Informatie/information