cursussen


vorige
1 2 3 4 5 6 7 
volgende

 • Module De gast van morgen

  Branche: Tourism Thema: de gast van morgen

  Klantgericht met een voorsprong
  Heb jij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en wil jij altijd op de hoogte zijn van de wensen en behoeften van jouw gasten? Met de module ‘De gast van morgen’ van NHL Stenden kijk je verder dan het hier en nu!

 • Module Het bedrijf van de toekomst

  Branche: Tourism Thema: toekomst

  Zijn jouw strategische keuzes van doorslaggevend belang voor je bedrijf? Wil je mogelijke toekomstscenario’s in kaart brengen en hier slim op inspelen? De module ‘Het bedrijf van de toekomst’ van NHL Stenden helpt je hiermee verder!

 • Module: Arbeidsmarkt

  Branche: HRM/Bedrijfskunde Thema: HRM/Bedrijfskunde

  Wil jij meer leren over de externe ontwikkelingen op
  arbeidsmarkt in de omgeving van jouw bedrijf?
  Kies dan voor de module Arbeidsmarkt.

 • Module: De duurzame verbetering

  Branche: Flexibele Thema: Modules

  Wil je meer toegevoegde waarde creëren in je werk? Wil je je kennis op aspecten van materiaal management en kostprijzen naar een hoger niveau tillen?
  Kies dan voor de module ‘De Duurzame verbetering’ van NHL Stenden.

 • Module: Vitaliteit en beleid

  Branche: HRM/Bedrijfskunde Thema: HRM/Bedrijfskunde, Module:Organisatiediagnose & ontwerp, Module:Organisatieverandering & ontwikkeling, Module:Procesoptimalisatie

  Vitaliteit in organisaties, een actueel onderwerp in veel organisaties. Maar wat is vitaliteit nu eigenlijk en hoe geef je hier vorm aan in een organisatie? Je kunt ook duurzame inzetbaarheid gebruiken om de organisatie vitaal te houden. Een model die gebruikt wordt is het Huis van werkvermogen. Ook leer je een beleidsnotitie te schrijven voor je organisatie.

 • Module:de keten

  Branche: Flexibele Thema: Keten

  Wil je meer toegevoegde waarde creëren in je werk? Wil je je kennis op aspecten van Supply Chain Management naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de module ‘De Keten’ van NHL Stenden.

 • Module:Organisatiediagnose & ontwerp

  Branche: HRM/Bedrijfskunde Thema: HRM/Bedrijfskunde

  Als bedrijfskundige ben je in staat om adviezen te geven over deze interne aspecten binnen de organisatie. De interne aspecten staan echter niet los van externe ontwikkelingen. Hierbij kun je denken aan concurrentie, technologische ontwikkelingen en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze beïnvloeden de organisatie en zijn dus medebepalend voor de adviezen die je als bedrijfskundige geeft.

 • Module:Organisatieverandering & ontwikkeling

  Branche: HRM/Bedrijfskunde Thema: HRM/Bedrijfskunde

  ‘Alles verandert constant, het enige wat niet verandert, is dat alles constant verandert’.
  Je leert vanuit verschillende gezichtspunten te kijken naar verandermanagement.
  De module is ingericht volgens het inzicht dat voor verandering en ontwikkeling van
  organisaties drie aandachtgebieden gelijktijdig aandacht verdienen. Dit voortdurend
  in relatie tot de klant en de omgeving van de organisatie.
  Dit betreft het technisch inhoudelijk veranderthema, de verhouding in termen van kernwaarden,
  cultuur en teamontwikkeling nodig om ‘de neuzen de zelfde kant op te krijgen’ en de zelfkennis nodig om bewust houding en gedrag te kunnen verbinden aan de veranderuitdagingen die welhaast dagelijks aan de orde zijn in de dynamiek van organiseren.

 • Module:Procesoptimalisatie

  Branche: HRM/Bedrijfskunde Thema: HRM/Bedrijfskunde

  In deze module leer je hoe je een procesoptimalisatie ontwerpt en kunt uitvoeren binnen een organisatie bijvoorbeeld aan de hand van de DMAIC of LEAN-methode. Je optimaliseert dit proces en implementeert de nieuwe werkwijze. Dit doe je geheel volgens de Lean-methodiek: Lean Six Sigma met het ontwerpen van onderbouwde oplossingen, ontwerpmodellen en doelgerichte visualisatie. Het bedrijf heeft een verbeterd proces, waarbij bijvoorbeeld wordt gerealiseerd dat er minder verspillingen zijn of de doorlooptijden verkort wordt. Na het volgen van deze module kun je een proces analyseren, tegenmaatregelen ontwerpen en een procesoptimalisatie doorvoeren.

 • Montessorionderwijs

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo, organisatieontwikkeling

  Werk jij op een montessorischool? Ben je ambitieus? Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het montessori onderwijs? Dan is de nieuwe post-hbo opleiding Montessori Onderwijs echt iets voor jou!


vorige
1 2 3 4 5 6 7 
volgende

Nieuwsbrief

Bedrijven Hospitality Leisure MKB Onderwijs Overheid Retail Techniek Zorg & welzijn