cursussen


vorige
1 2 3 4 5 6 
volgende

 • Cambridge English Preliminary + Classroom English voor basisschoolleerkrachten

  Branche: Language Centre Thema: taal

  U bent basisschoolleerkracht en wilt graag meer en beter Engels gebruiken in uw lessen. Stenden Language Centre biedt een gecombineerde training aan van Cambridge Preliminary English (taaltraining) samen met de praktijkgerichte cursus Classroom English

 • Certificate of English Language Teaching - Primary (CELT-P) voor basisschoolleerkrachten

  Branche: Language Centre Thema: taal

  Het Certificate of English Language Teaching – Primary (CELT-P) is een training voor leerkrachten uit het basisonderwijs die Engels geven aan groep 3 t/m groep 8. De training is een door Cambridge English opgezette cursus en voornamelijk bedoeld de leerkracht het vertrouwen te geven om goede lessen Engels te verzorgen volgens het curriculum, het geleerde toe te passen in de klas en het lesgeven in Engels te verbeteren.

 • Classroom English voor basisschoolleerkrachten

  Branche: Language Centre Thema: taal

  Bent u basisschoolleerkracht en wilt graag meer en beter Engels gebruiken in uw lessen. Deze cursus geeft u handvaten en ideeën om dit belangrijke lesonderdeel te gebruiken in uw lessen.

 • Covey 7 Habits of Highly Effective People SBRM Duaal

  Branche: Retail Thema: coaching

  Stenden Professionals biedt in samenwerking met FranklinCovey Nederland, de training 7 Habits voor duale studenten SBRM aan.

 • Cultural Diversity

  Branche: Intern aanbod, Language Centre Thema: taal, training

  Tijdens deze training ligt de focus op cultuur, (zelf-)bewustzijn, omgaan met onzekerheid en het werken met diversiteit. Deelnemers werken in kleine groepen.

 • Cultural Diversity werk/studiegroep voor docenten

  Branche: Intern aanbod, Language Centre Thema: taal, training

  In deze werk/studiegroep ligt de focus op het (verder) ontwikkelen van culturele competentie in de dagelijkse praktijk van docenten. De uitdagingen die docenten daarin tegenkomen vormen het uitgangspunt in de werkgroep. Daarnaast komen, al naar gelang behoefte.

 • Cursus Foech Frysk foar it basis├╗nderwiis

  Branche: Onderwijs Thema: Friese taal

  De kursus Foech Frysk foar it basisûnderwiis bestiet út 12 byienkomsten fan 2 oeren en liedt op ta it Foech Frysk. It Foech Frysk is it offisjele diploma om Frysk jaan te kinnen yn it basisûnderwiis.

 • Cursus Fries lezen en spreken voor het basisonderwijs

  Branche: Onderwijs Thema: Friese taal

  Een cursus van 8 bijeenkomsten van 2 uur voor leraren die het Fries beter willen leren spreken en lezen.

 • Daltononderwijs

  Branche: Onderwijs Thema: post-hbo, organisatieontwikkeling

  De opleiding is gericht op de daltonontwikkeling van de individuele deelnemer. Daarnaast neemt het leren van elkaar een belangrijke plaats in. In groepsverband werkt men aan de eigen (dalton)ontwikkeling.

 • DISC

  Branche: Intern aanbod Thema: training

  De Q4 persoonlijke stijl (DISC) Analyse geeft inzicht in de verschillen tussen mensen, maar vooral inzicht in jezelf. Deze analyse vergroot de kennis van je gedrag en dat van je collega’s. Hierdoor worden veel communicatieconflicten vermeden, ga je prettiger werken en kom je samen tot een beter resultaat. We besteden specifieke aandacht aan het vergroten van individuele effectiviteit en het optimaal benutten van talenten, waardoor je energie¬verlies wordt geminimaliseerd.


vorige
1 2 3 4 5 6 
volgende

Nieuwsbrief

Bedrijven Hospitality Leisure MKB Onderwijs Overheid Retail Techniek Zorg & welzijn