Opleiding tot schoolleider jaar 2 (vakbekwaam) 2020-2021

Kerndocenten

ECNO en Stenden Professionals werken met ervaren trainers en docenten

Onze docenten en trainers zijn specialisten in hun vakgebied en hebben ruime ervaring in het onderwijs. De meesten werken al jaren voor ECNO en Stenden Professionals en hun inzet en enthousiasme werkt aanstekelijk. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke en ontwikkelingsgerichte aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat.

De kerndocenten van de opleiding Schoolleider Vakbekwaam
 
Pietrick Wiersma
Pietrick Wiersma heeft veel ervaring opgedaan als adviseur, trainer en coach in het bedrijfsleven. Sinds 2003 is zij werkzaam als hogeschooldocent bij NHL Stenden. Daarnaast heeft ze als leidinggevende gewerkt binnen de hogeschool. Pietrick is onder andere kerndocent en coach binnen de Master Learning & Innovation, Assessor binnen de Master Educational Leadership. De expertise van Pietrick ligt op het gebied van teamontwikkeling (persoonlijk)leiderschap, communicatie en begeleiding van veranderprocessen binnen onderwijsorganisaties.
 
Herman Hoedemaker
 Herman Hoedemaker is sinds 2002 verbonden aan NHLStenden. Hij heeft binnen de hogeschool verschillende functies bekleed, van consultant en trainer tot locatieleider van de PABO. De belangrijkste thema’s binnen het vervullen van die functies zijn “leiderschap, leren en innoveren”. Op dit moment is Herman, naast kerndocent binnen de schoolleideropleiding, betrokken als docent en ontwikkelaar bij de master Learning & Innovation en de master Educational Leadership.
 
Roy Meulman
Roy Meulman is sinds 2012 adviseur, coach & trainer bij NHL-ECNO. Hij heeft veel ervaring op het gebied van leiderschap in het primair onderwijs, eerst als schoolleider van verschillende scholen en later als interim-manager. Roy is onder andere kerndocent bij de schoolleidersopleidingen, geeft trainingen aan schoolteams en coacht leidinggevenden.