Het team

Sarah Busken
Sarah is geboren in de Verenigde Staten, maar woont al meer dan 20 jaar in Nederland. Ze is docente Beeldende Vorming met ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs. Sarah heeft een passie voor levenslang leren. Ze heeft 6 jaar als native speaker op verschillende drietalige basisscholen in Friesland gewerkt. Vier jaar geleden is ze begonnen met haar werk voor het Classroom English Team van NHL Stenden. In 2018 behaalde ze een ‘Cambridge Certificate for English Language Teaching (Primary)’. Sarah is gespecialiseerd in lesactiviteiten gericht op de leerlingen van de onderbouw. Haar positieve benadering zorgt ervoor dat docenten snel meer zelfvertrouwen krijgen in het geven van Engelse lessen.

Marjon Witteveen
Marjon werkt sinds kort in het Classroom English Team. Ze is een ervaren logopediste en heeft zeven jaar in Schotland en Engeland gewerkt. Na terugkeer in Nederland heeft zij een aantal jaar als (near-)native speaker gewerkt op verschillende basisscholen in Friesland. Hierbij ondersteunde zij leerkrachten bij het geven van de Engelse lessen. Marjon heeft een passie voor het helpen van mensen van alle leeftijden bij het overbrengen van hun boodschap in zowel het Engels, het Nederlands als het Fries. In 2020 behaalde ze een ‘Cambridge Certificate for English Language Teaching (Primary)’. Marjon brengt met veel enthousiasme en op een doelgerichte manier haar liefde voor de Engelse taal en de ‘learning through play’ principes van Classroom English over.

Tyrone Gavin
Tyrone is in Canada geboren. Naast zijn werk voor het Classroom English Team, werkt hij als docent Engels voor NHL Stenden. Tyrone heeft meer dan zeventien jaar ervaring met het lesgeven van Engels aan middelbare scholieren en universitaire studenten in Nederland. Recentelijk behaalde hij zijn master ‘Toegepaste Taalkunde’) met de specialisatie ‘het verwerven van woordenschat in een vreemde taal’. Tyrone is één dag per week werkzaam op een basisschool. Hier ontwikkelt en verzorgt hij Engelse lessen waarbij aandacht voor spel en interactie centraal staat.

Tim Unsworth
Tim is Brits. Eerder in zijn carrière was hij leraar en directeur in het basisonderwijs op nationale en internationale scholen. Hierdoor heeft hij ruime ervaring opgedaan met Engels onderwijs gegeven voor en door ‘non-native speakers’. Deze ervaring gebruikt Tim in zijn huidige werk voor het ontwikkelen van alle Classroom English producten en -activiteiten. De bevlogen werkwijze van Tim genereert altijd veel enthousiasme en stimuleert het zelfvertrouwen van zijn studenten.

Basis cursus trainingsacteren

De basiscursus trainingsacteren geeft een introductie in het vak van de trainingsacteur. De trainingsacteur ondersteunt...

Basis cursus trainingsacteren

meer informatie