Intensieve Cursus Engels voor Leerkrachten Basisonderwijs

Inhoud

De tweedaagse cursus richt zich op de volgende thema's, gerelateerd aan het lesgeven van Engels op Nederlandse basisscholen:
• Realistische doelen m.b.t. Classroom English
• Nuttig en toepasbaar Engels
• Lesplanning en lesgeven
• Basis voor grammatica
• Het gebruik van beschikbare bronnen

De cursusinhoud wordt aangepast aan elk deelnemend team, bijvoorbeeld door te kijken of ze de Classroom English cursus al hebben gevolgd of dat het hun doel is om het algemene niveau van het Engels van de leerkrachten te verbeteren.
Onze docenten zijn L1 English speakers. Ze hebben jarenlange praktijkervaring met groepsactiviteiten op basisscholen m.b.t. bovenstaande thema’s.

Wat is het?
Een tweedaagse intensieve taalcursus gericht op het gebruik van Engels door leerkrachten (‘Engels als instructiemiddel’).
 
Voor wie is het?
Alle leerkrachten in het basisonderwijs die hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren, ongeacht hun huidige niveau of de leeftijd van de kinderen die ze lesgeven.

Doelstellingen
Om meer vertrouwen te krijgen in het spreken van Engels, nieuwe concepten te verwerven en te oefenen. Daarnaast wordt een veilige omgeving gecreëerd om uitdagingen te delen met betrekking tot het onderwijzen van Engels in de basisschoolomgeving.
Informatie/information Informatie/information

aanvang cursus: in overleg
einde cursus: in overleg

status: open