vorige
1 
volgende

 • 1.Classroom English voor basisschoolleerkrachten

  Branche: Language Centre Thema: classroom

  Bent u basisschoolleerkracht en wilt graag meer en beter Engels gebruiken in uw lessen. Deze cursus geeft u handvaten en ideeën om dit belangrijke lesonderdeel te gebruiken in uw lessen.

 • 2. Cambridge CELT-P (Certificate in English Language Teaching - Primary)

  Branche: Language Centre Thema: classroom

  Cambridge CELT-P (Certificate in English Language Teaching - Primary)  is een training voor leerkrachten uit het basisonderwijs die Engels geven aan groep 3 t/m groep 8. De training is een door Cambridge English opgezette cursus en voornamelijk bedoeld de leerkracht het vertrouwen te geven om goede lessen Engels te verzorgen volgens het curriculum, het geleerde toe te passen in de klas en het lesgeven in Engels te verbeteren.

 • 3.C-English Digital Toolbox

  Branche: Language Centre Thema: classroom

  C-English Digital Toolbox is een praktisch online platform boordevol inspirerende lesactiviteiten en materialen voor alle groepen van de basisschool. Het is mogelijk een abonnement op de toolbox te nemen in combinatie met een Classroom English cursus.

 • Cambridge English

  Branche: Intern aanbod, Language Centre Thema: taal, training, student, classroom

  De cursus Cambridge Engels is een 26-weekse cursus, waarbij de taalvaardigheden Speaking, Listening, Reading, Writing en Use of English op eigen niveau aan de orde komen.


 • Cambridge English Preliminary + Classroom English voor basisschoolleerkrachten

  Branche: Language Centre Thema: classroom

  U bent basisschoolleerkracht en wilt graag meer en beter Engels gebruiken in uw lessen. NHL Stenden Language Centre biedt een gecombineerde training aan van Cambridge Preliminary English (taaltraining) samen met de praktijkgerichte cursus Classroom English

 • Classroom English voor basisschoolleerkrachten – Tjerkwerd (Friesland)

  Branche: Language Centre Thema: taal, classroom

  Het komt steeds vaker voor dat Engels gebruikt wordt als tweede of derde taal in het onderwijs. Maar hoe past u Engels toe in het reguliere onderwijs en hebt u hiervoor voldoende kennis van de Engelse taal?

 • Intensieve Cursus Engels voor Leerkrachten Basisonderwijs

  Branche: Language Centre Thema: classroom

  De tweedaagse cursus richt zich op diverse thema's, gerelateerd aan het lesgeven van Engels op Nederlandse basisscholen. De cursus wordt gegeven door L1 English speakers.


vorige
1 
volgende

Nieuwsbrief

Bedrijven Hospitality Leisure MKB Onderwijs Overheid Retail Techniek Zorg & welzijn