Student Profiel Analyse

Stenden Professionals biedt naast een breed pakket aan opleidingen en trainingen ook ondersteuning bij het kiezen van de juiste studie. Van het grote aanbod van diverse testmethoden op internet weten wij dat ze soms niet in de gewenste diepgang voorzien en antwoord op persoonlijke vragen kunnen geven.
 
 
 
Stenden Professionals heeft daarom gekozen voor samenwerking met Thomas International die veel potentiele studenten effectief en kwalitatief helpt bij de studie- en beroepskeuzerichting. We laten de potentiele student een gedragsprofiel maken dat gekoppeld wordt aan de competenties die hogescholen en universiteiten bij studenten ontwikkelen. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van een geschikte studiekeuzerichting.
 
 
 
Daarnaast wijst het persoonlijkheidsprofiel ook uit hoe groot het leervermogen is. In samenspraak met een uitgebreid opgeleide consultant van Stenden Hogeschool komen wij tot een gedegen advies waarop u uw studiekeuze kunt baseren en uw beroepsrichting kunt afwegen.
 
 
 
Stenden Professionals draagt bij aan een hogere slaagkans en een succesvoller studieverloop. Uiteraard in een persoonlijk gesprek gewoon bij ons op de hogeschool onder het genot van een goed kopje koffie of thee.

Hebt u interesse? Wilt u meer weten over onze werkwijze en kosten? Neem dan contact op met Stenden Professionals T058 - 244 1550

5. De docent als coach

Van aanbodgestuurd lesgeven (zenden), naar de coachende faciliterende rol van de docent binnen Leven Lang Leren...

5. De docent als coach

meer informatie